Clean Touch Medical Oy

Koska maailma tarvitsee ratkaisuja

Uusi, korkeampi standardi kosketuspintojen hygienialle

CovidSafe eliminoi koronaviruksen sekunneissa

Clean Touch Medical Oy valmistaa antimikrobisia ratkaisuja kotitalouksien pinnoille ja eri alojen käyttöön. Tuotteemme tappavat virukset ja bakteerit jopa sekunneissa.

Ota yhteyttäOsta tästä
Ratkaisuja kaikille kosketuspinnoille!

Clean Touch Medical
CovidSafe-tuotteet

CovidSafe tuoteperhe sisältää erilaisia ratkaisuja kosketuspinnoille.
Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti uusilla tuotteilla ja innovaatioilla.
PVC-VAPAA

CTM CovidSafe tuotteet eivät sisällä PVC-muoveja. Meille on tärkeää hyödyntää tuotteissamme ainoastaan orgaanisia ja ympäristölle ystävällisiä materiaaleja. Noudatamme toiminnassamme ISO 14001 -standardin vaatimuksia.

NOPEIN

CTM CovidSafe on markkinoiden ainoa väliaikaissuoja, mikä eliminoi virukset ja bakteerit sekunneissa, mukaan lukien
SARS-CoV-2 viruksen.

LUONNOLLINEN

CTM CovidSafe-tuotteiden teho perustuu metallien antibakteerisiin ja viruksia eliminoiviin ominaisuuksiin, joita on hyödynnetty jo tuhansia vuosia.

MONIPUOLINEN

Säänkestävät CTM CovidSafe-tuotteemme sopivat asennettavaksi niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Käytössä paljastuva kontrolliteksti ilmoittaa väliaikaissuojan vaihtotarpeesta.

Ratkaisuja eri pinnoille

CTM-tuoteperhe sisältää erilaisia ratkaisuja monenlaisille kosketuspinnoille. Voimmeko olla avuksi? Ota yhteyttä!

Minne tuote voidaan asentaa?

CTM CovidSafe väliaikaissuojat soveltuvat asennettavaksi kaikille kosketuspinnoille niin sisä- kuin ulkotiloissa. Tuotevalikoima on laaja, jotta jokaiselle asennuskohteelle löytyy sopiva ja mahdollisimman helposti asennettava väliaikaissuoja.
 • Hissien kutsu- ja käyttöpainikkeet
 • Ostoskärryt
 • Ostoskorit
 • Kaiteet
 • Ovenkahvat
 • Valonkatkaisijat
 • Ovien lukot
 • Hanat
 • WC:n huuhtelupainikkeet
 • Käsinojat
 • Venttiilisäätimet
 • Liukuportaiden ja -käytävien kaiteet

VIRUKSET JA BAKTEERIT

CTM CovidSafe on markkinoiden tehokkain väliaikaissuoja SARS-CoV-2- RSV- ja H1N1 -viruksia vastaan. CTM CovidSafe eliminoi virukset ja bakteerit sekunneissa.
Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!
”Testaamamme monimetallihybridi on ainutlaatuinen ja hyvin mielenkiintoinen seos, jonka tutkimustulokset ovat testatuissa olosuhteissa selkeät. Tämä tarrapinnoite on sellainen tuote, jossa virukset hyvin nopeasti inaktivoituvat. Ero on merkittävä verrattuna tavallisiin pintoihin”.
Tarja Sironen PhD Associate Professor of Emerging infectionsFaculties of Medicine and Veterinary MedicineUniversity of Helsinki
Me olemme Clean Touch Medical.
Haluatko jälleenmyyjäksi? Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä.
Olemme täällä sinua varten.

Clean Touch Medical Oy

Clean Touch Medical Oy valmistaa antibakteerisia ratkaisuja eri tarkoituksiin. Tuotteemme ovat tehokkaita ja nopeavaikutteisia. Tavoitteenamme on eliminoida virukset ja bakteerit kosketuspinnoilta sekunneissa. Tehokas mikrobien eliminointi kosketuspinnoilta katkaisee tartuntaketjut mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
Pertti Lainisalo

CEO
+358 400 70 10 80
pertti@cleantouchmedical.com

Tino Lainisalo

Country Manager
(Finland)
+358 40 548 7887
tino@cleantouchmedical.com

Tero Ingelius

International Sales Director
+358 400 710 111
tero@cleantouchmedical.com

Bodil Lindholm

Sales Manager
(Sweden, Denmark)
+358 40 581 3821
bodil@cleantouchmedical.com

Timur Gaissin

Sales Manager
(Russia, Eastern Europe, UK, Ireland, Netherland)
+372 553 2234
timur@cleantouchmedical.com

Joni Lainisalo

Chief Product Officer
+358 400 229 915
joni@cleantouchmedical.com

Kea Lainisalo

CFO
+358 40 501 8373
kea@cleantouchmedical.com

Nina Ingelius

Chief Communications Officer
+358 44 275 2025
nina@cleantouchmedical.com

Asetamme kosketuspintojen hygienialle korkeamman standardin

Euroopan taudinehkäisy-ja valvontakeskuksen EDCD:n mukaan, arviolta yli neljä miljoonaa ihmistä sairastuu vuosittain kosketuspinnoilla elävistä mikrobeista. Erilaisten kosketuspintojen hygieniasta huolehtiminen on haastavaa. Clean Touch Medical tarjoaa monipuolisia ratkaisuja hygienian hallintaan.

Teemme jatkuvaa tutkimusta ja tuotekehittelyä. Tutkimme tuotteidemme tehoa haitallisia bakteereja ja viruksia vastaan. Tuotteemme eliminoi tehokkaasti kaikki yleisimmät bakteerit sekä muun muassa
SARS-CoV-2 (COVID-19) viruksen.

 

Tavoitteenamme on luoda kattava valikoima tuotteita, jotka parantavat kosketuspintojen hygieniaa. Helppokäyttöiset väliaikaissuojat vähentävät puhdistuksen tarvetta, sillä tuotteen pinta eliminoi bakteerit ja virukset.

Ota yhteyttä

Usein kysyttyä

Miksi kosketuspintojen suojaaminen kannattaa? Mihin CTM CovidSafe -tuotteiden teho perustuu? Käytä CovidSafe-tuotteita turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Mihin CTM CovidSafe-väliaikaissuojan teho perustuu?

CTM CovidSafe -väliaikaissuoja on patentoitu jalometalliseoksesta valmistettu tarratuote. Eri metallien antibakteeriset vaikutukset ovat tunnettu jo vuosia. Yksittäisen metallin suojausteho mikrobeja vastaan ei kuitenkaan ole riittävä. CTM:n kehittämällä jalometalliseoksella saadaan huomattavasti tehokkaampi suoja. Tuote eliminoi kosketuspintojen virukset ja bakteerit sekunneissa.

Kuinka pitkään CTM CovidSafe-tuote suojaa kosketuspintoja?

Parhaimman suojan tarjoaa CTM CovidSafe-tuote jonka pinta on yhtenäinen ja ehjä. Kosketuspintojen mikrobit tuhoutuvat sekunneissa. Käytössä paljastuva kontrolliteksti ilmoittaa lähestyvästä suojan vaihtotarpeesta. CovidSafe-tuote säilyttää suojaustehonsa tuotteen koko elinkaaren ajan. Laboratoriotutkimusten tulosten mukaisesti CovidSafe-tuote eliminoi myös kuluneena tehokkaasti kosketuspintojen mikrobeja.

Kuinka kestävä CTM CovidSafe-tuote on?

Väliaikaissuojan käyttöikään vaikuttavat kosketuspinnan materiaali ja käyttöaste. Myös muut ulkoiset tekijät kuten ilmankosteus ja -lämpötila vaikuttavat tuotteen kestävyyteen. Väliaikaissuoja kestää kuitenkin tuhansia kosketuskertoja. Tavanomaista suurempi mekaaninen rasitus (naarmut ja kovat iskut pinnoitteessa) alentaa tuotteen käyttöikää. CTM CovidSafe väliaikaissuoja on kustannustehokas pinnoiteratkaisu. CovidSafe väliaikaissuojien tehoa tutkittiin julkisen liikenteen ajoneuvojen kosketuspinnoilla. Kahdeksan viikon kokeiluaikana ei suojissa todettu tapahtuneen merkittävää kulumista.

Miksi CTM CovidSafe-tuote tummuu käytössä?

CTM CovidSafe-tuote sisältää puhtaita metalleja. Käsistä irtoava rasva ja lika voivat aiheuttaa tuotteen pintaan tummentumia. Tummentuvat eivät vähennä suojan tehoa. Valikoimassamme on tuotteelle soveltuva puhdistusaine.

Milloin CTM CovidSafe-tuote on vaihdettava uuteen?

CTM CovidSafe-tuotteissa on kulutuksessa paljastuva punainen kontrolliteksti valkoisella pohjalla. Teksti ilmoittaa lähestyvästä suojan vaihtotarpeesta. Tuote säilyttää suojaustehonsa koko elinkaarensa ajan.

Miten CTM CovidSafe-tuote eroaa muista markkinoiden mikrobisuojaimista?

CTM CovidSafe-tuote on markkinoiden ainoa väliaikaissuojain mikä tutkitusti eliminoi SARS-CoV-2-viruksia. Tuote on ainutlaatuinen ratkaisu tehokkaassa virusten ja bakteerien torjunnassa. Virusten ja bakteerien nopea eliminointi kosketuspinnoilta katkaisee tartuntaketjut mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Miten CTM CovidSafe-tuote katkaisee tartuntaketjut?

CTM CovidSafe-tuote on toimiva ja tehokas ratkaisu virusten ja bakteerien torjunnassa. Virusten ja bakteerien nopea eliminointi kosketuspinnoilta on tärkeää, jotta tartuntaketjut saadaan pysäytettyä ajoissa. Tehokkuus mitataan sekunneissa, ei minuuteissa tai tunneissa

Sopiiko CTM CovidSafe-tuote kaikille kosketuspinnoille?

Kyllä sopii. CTM CovidSafe-tuote soveltuu käytettäväksi kaikilla kosketuspinnoilla, niin sisä- kuin ulkotiloissa. Parhaimman lopputuloksen saa asentamalla tuote tasaiselle ja puhtaalle pinnalle. Tuotteemme soveltuvat kaikille kosketuspinnoille. Lisää tietoa CTM-tuotteista löydät kunkin tuotteen omasta teknisestä tiedotteesta.

Mistä tunnistaa CTM CovidSafe-tuotteilla suojatut kosketuspinnat?

Asennuksen yhteydessä kosketuspinnan lähietäisyydelle sijoitettu CovidSafemerkki (tarra) viestii puhtaista ja turvallisista kosketuspinnoista. CTM CovidSafe on saatavilla kahdessa eri värissä; ruusukultaisena ja hiilenharmaana. Molemmat erottuvat yleisimmistä kosketuspinnoista, kuten ovenkahvoista tai kaiteista erinomaisesti.

Missä CTM CovidSafe-tuotteita voi käyttää?

CTM CovidSafe-tuotteita voidaan käyttää lähes kaikkien kosketuspintojen desinfiointiin. Tuote ei sovellu käytettäväksi pinnoilla, mitkä ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa.

Tärkeää tietoa

Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen CTM CovidSafe-tuotteen käyttöönottoa.

CTM sosiaalisessa mediassa

Tiedotamme sosiaalisessa mediassa yrityksemme toiminnasta, uusista tuotteista, tutkimustuloksista ja muista ajankohtaisista asioista. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja pysy ajan tasalla.

CTM maahantuojat ja jälleenmyyjät

Täältä löydät lähimmät maahantuojat ja jälleenmyyjät. Jos haluat liittyä verkostoomme, ota meihin yhteyttä.
CTM Official Distributor
Oy Anglo-Nordic Ab

DISTRIBUTOR IN FINLAND
+358 9 4154 5300
myynti@anglo.fi
www.anglo.fi

CTM Official Distributor
Signcom Oy

DISTRIBUTOR IN FINLAND
+358 10 279 2390
info@signcom.fi
www.signcom.fi

CTM Official Distributor
A A K L Beverages LLC

MIDDLE EAST DISTRIBUTOR
+971 56879 7390
operations@covidsafemiddleeast.com
www.covidsafemiddleeast.com

CTM Official Distributor
T&L Group OÜ

DISTRIBUTOR IN BELARUS & LITHUANIA
RESELLER IN RUSSIA
+372 559 78586
+375 2999 67296
tlgroup.ee@gmail.com

CTM Official Distributor
MedPro Eesti OÜ

DISTRIBUTOR IN ESTONIA
+372 55 888 29
info@medproeesti.ee
www.medproeesti.ee

CTM Official Reseller
Pyramid Display Materials Limited

RESELLER IN UNITED KINGDOM
+44 161 872 5666
sales@pyramid-display.co.uk
www.pyramid-display.co.uk

CTM Official Reseller
INESTA Consulting and Trading SIA

RESELLER IN LATVIA
+358 400 802 466
hannu@inesta.net
www.inesta.net

CTM Official Reseller
Hearu AB

ASIA PACIFIC RESELLER
+46 70 664 98 76
info@hearu.com
www.hearu.se

CTM Official Reseller
Scandraft Ab

RESELLER IN SWEDEN
+46 3168 6930
order@scandraft.se
www.scandraft.se

CTM Official Reseller
Consorzio O.N.D.A

RESELLER IN ITALY
+39 05105 68930
info@ondanet.it
www.ondawebstore.com

CTM Official Reseller
Tactus Elite

ASIA PACIFIC AGENT
+46 733 12 12 46
info@tactuselite.com
www.tactuselite.com

CTM Official Reseller
Salish Medical & Dental Supply

USA AGENT
+1 406 880 3773
sales@smdsupply.com
www.smdsupply.com